On the Road: uw campermakelaar

Campercentrum On the Road verkoopt uw camper voor u – we zijn er al 21 jaar RDW erkend specialist in. We stallen uw camper en handelen het gehele verkoopproces voor u af, zonder kosten!

Hoe werkt het?

Als campereigenaar kunt u uw camper door ons laten verkopen. De marktconforme verkoopprijs (incl. onze marge; afhankelijk van het type en de waarde) bepalen wij in overleg met u. Wij verkopen uw camper, zonder kosten voor u, en dragen zorg voor alles wat hier bij komt kijken. Wij doen verkoopbegeleiding en zorgen voor de administratieve verwerking. Het kenteken houdt u zelf in bezit tot het moment dat de overdracht naar de nieuwe eigenaar plaatsvindt. Onze manier van werken en onze jarenlange ervaring op dit gebied leidt er toe dat de kans op verkoop vele malen groter is.

De voordelen

  • Geen gedoe: We nemen u al het verkoopwerk uit handen. Ook adverteren doen wij voor u. Verkopen zonder zorgen en zonder tijdsinvestering!
  • Sneller verkopen: Onze ervaren verkopers, onze gunstig gelegen showroom en een actief advertentiebeleid verhogen de kans op verkoop.
  • Geen kosten: Er zijn totaal geen kosten voor u. Geen inschrijf- of bemiddelingskosten, geen taxatie- of advertentiekosten, enz.
  • Gratis stalling: Uw camper wordt kosteloos en veilig gestald tijdens de gehele verkoopperiode. Wij plaatsen de camper in onze showroom of op het afgesloten verkoopterrein.
  • No cure, no pay: Mocht uw camper in het uitzonderlijke geval niet verkocht worden, dan heeft u ook geen kosten!

Interesse?

Wilt u uw camper snel en professioneel door ons laten verkopen? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Wij zijn altijd op zoek naar campers, van alle typen en prijsklassen, zolang de camper netjes is.

Neem contact op