On the Road: u camperverkoopmakelaar, bemiddeling

Als u voor onze verkoopbemiddeling kiest, heeft dit een aantal voordelen!  23 jaar RDW erkend specialist. 

Hoe werkt het?

Als campereigenaar kunt u uw camper door ons laten verkopen. De marktconforme verkoopprijs (incl. onze marge; afhankelijk van het type en de waarde) bepalen wij in overleg met u. Verkopen uw camper, zonder kosten voor u, en dragen zorg voor alles wat hier bij komt kijken. Wij doen verkoopbegeleiding en zorgen voor de administratieve verwerking. Het kenteken houdt u zelf in bezit tot het moment dat de overdracht naar de nieuwe eigenaar plaatsvindt. Onze manier van werken en onze jarenlange ervaring op dit gebied leidt er toe dat de kans op verkoop vele malen groter is.

De voordelen

Geen gedoe: We nemen u al het verkoopwerk uit handen. Ook adverteren doen wij voor u. Verkopen zonder zorgen en zonder tijdsinvestering!

Sneller verkopen: Onze ervaren verkopers, gunstig gelegen showroom en een actief advertentiebeleid verhogen de kans op verkoop.

Geen kosten: Er zijn totaal geen kosten voor u. Geen inschrijf- of bemiddelingskosten, geen taxatie- of advertentiekosten, enz.

Gratis stalling: Uw camper wordt kosteloos en veilig gestald tijdens de gehele verkoopperiode. Wij plaatsen de camper in de showroom of op het afgesloten verkoopterrein.

No cure, no pay: Mocht uw camper in het uitzonderlijke geval niet verkocht worden, dan heeft u ook geen kosten!

Interesse?

Wilt u uw camper snel en professioneel door ons laten verkopen? Neem dan contact op om een afspraak te maken. 

Camper Centrum On The Road

Noorderringweg 4 9363 TC Marum

Info: Jacob Sloot 06-54723110 & Hanneke 06-51283476

Email: info@ccontheroad.nl